S.H.A.P.E. your Mindset!

S.H.A.P.E. your Mindset!

Jij weet hoe je af moet vallen …


Je weet hoe het zit.


De kennis heb je in huis, je weet zo goed wat je wel en wat je beter niet kunt doen.


Maar toch … het lukt je niet. Niet duurzaam in ieder geval.


Je begint elke maandag weer opnieuw, vol goede moed. Misschien red je het tot dinsdag, misschien red je het tot aan het weekend, maar ergens gaat het weer fout. 


Wéér mislukt … wéér gefaald. 

S.H.A.P.E. your Mindset!En elke keer dat het niet lukt, bevestig jij aan jezelf dat je het niet kan. En wordt de kans kleiner dat het ooit nog zal gaan lukken, want je gaat er steeds minder in geloven. 


Er moet dus iets veranderen, want ‘als je doet wat je deed, dan zal je krijgen wat je kreeg’. Mooie dooddoener hè, maar het is wel waar. 


Jij zult met je mindset aan de slag moeten. Jij zult moeten gaan sleutelen aan jouw “relatie met eten”. Klinkt vaag, maar je hèbt een relatie met eten. En waarschijnlijk is er iets niet helemaal in orde in die relatie.  


Ik ga je helpen. Met het mindset-gedeelte van mijn online S.H.A.P.E.-academy. Door middel van video’s leer ik je hoe het brein werkt en hoe het komt dat je steeds terugvalt. Je bent namelijk niet zwak, je bent menselijk! En dus werkt jouw brein hetzelfde als het mijne, alleen ik ken de trucjes. En die ga ik jou ook leren!Door de video’s te doorlopen en er mee aan de slag te gaan, heb je jouw missing link te pakken. De kennis had je al, de mindset ga je nu aanpakken, ik zeg win-win!


Ik wens je er super veel succes mee en laat me weten wat het je gebracht heeft!


Liefs, 


null

P.S: Denk je dat je toch nog een kennis up-date nodig hebt op het gebied van voeding en afvallen? Dan bied ik je tegen een klein extra bedrag ook S.H.A.P.E. your Knowledge! aan. Je vindt de aanbieding vanzelf bij aanschaf van S.H.A.P.E. your Mindset!


S.H.A.P.E. your Mindset!

Klik op de knop hieronder om je aan te melden